Nieuwe tekst plaatsen Nieuw document uploaden Deeplink naar document

Gerechtsdeurwaarder Zwolle

 U kunt bij Te Biesebeek Incasso in Zwolle terecht voor uw totale incassotraject, inclusief dagvaarden en beslaglegging.

Door onze nauwe samenwerking met Te Biesebeek Advocaten in Zwolle en diverse gerechtsdeurwaarders kunnen wij u van het begin tot het einde van dienst zijn tijdens uw incassovorderingstraject.

Gerechtsdeurwaarder
Een gerechtsdeurwaarder is een door de Koningin benoemde ambtenaar met ruime bevoegdheden voor het innen van schulden.

Een gerechtsdeurwaarder, ook bekend als deurwaarder, mag in tegenstelling tot incassobureaus wel juridische taken uitvoeren, zoals het uitbrengen van dagvaardingen, het leggen van beslag op inboedel en andere goederen, en het ontruimen van woningen.

"Alleen een deurwaarder mag de juridische taken uitvoeren”

Voor een (gerechts)deurwaarder is het uitvoeren van incassowerkzaamheden één van de niet-ambtelijke taken. Een deurwaarder krijgt als openbare ambtenaar taken toegewezen die voortvloeien uit de wet. Zo is een deurwaarder genoodzaakt om te zorgen dat het recht zegeviert wanneer iemand volgens rechtelijke uitspraak verplicht is om een betaling te voldoen en dat niet doet.

Samenwerkingsverbanden
Incassobureau’s hebben geen officiële wettelijke bevoegdheden zoals een deurwaarder die heeft. Omdat ons incassobureau in Zwolle geen ambtelijke bevoegdheden heeft, zijn wij niet gemachtigd om bijvoorbeeld beslagleggingen te doen.

Daarom werken wij nauw samen met ons eigen advocatenkantoor, Te Biesebeek Advocaten in Zwolle. Op deze manier kunnen wij in geval van wanbetaling direct een (gerechts)deurwaarder of advocaat inschakelen.

Verder werken wij nauw samen met een vooraanstaand deurwaarderskantoor in de omgeving van Zwolle.

Executie van de maatregelen
Een deurwaarder kan pas overgaan tot het incasseren van het openstaande bedrag zodra de rechter het vonnis uitgesproken heeft. Executiemaatregelen kunnen dus pas getroffen worden zodra het vonnis overhandigd is aan de deurwaarder.

Incasseren bij wijze van executie van een vonnis kan op verschillende manieren. Zo kan een deurwaarder overgaan tot het leggen van loonbeslag, van bankbeslag, van derdenbeslag, van beslag op auto’s en inboedel, enzovoort.

Door onze nauwe samenwerking met Te Biesebeek Advocaten en gerechtsdeurwaarders kunnen wij in geval van wanbetaling snel en adrem handelen.

Voor een professionele aanpak op basis van "no cure, no pay”, bent u bij Te Biesebeek Incasso in Zwolle aan het juiste adres!

Geplaatst op 22-06-2012, door Te Biesebeek Advocaten & Incasso D. te Biesebeek, Te Biesebeek Advocaten & Incasso

Snelle links

Deze website

  • Toevoegen aan favorieten

Advocatenstart