Nieuwe tekst plaatsen Nieuw document uploaden Deeplink naar document

Incassobureau Zwolle

Te Biesebeek Incasso in Zwolle is gespecialiseerd in het innen van vorderingen.

Ons incassobureau incasseert openstaande rekeningen in opdracht van diverse bedrijven en particulieren. Niet alleen voor opdrachtgevers uit Zwolle en omgeving. Uit heel Nederland weten opdrachtgevers Te Biesebeek Incasso in Zwolle te vinden om hun vorderingen op een succesvolle wijze te laten incasseren.

Incassobureau
Dagelijks is ons incassobureau bezig met het incasseren van vorderingen. Wij trachten als incassobureau zonder tussenkomst van een rechter een betaling af te dwingen, dit door schriftelijk en telefonisch contact met de debiteur: met betalingsherinneringen, betalingsverzoeken, sommaties en met het eventueel treffen van een betalingsregeling.

"In geval van wanbetaling treft ons incassobureau direct maatregelen”

In het geval van wanbetaling gaat ons incassobureau in overleg met de opdrachtgever over tot het treffen vangerechtelijke maatregelen.

Wanneer een debiteur de vordering om diverse redenen niet kan voldoen, gaan wij met hem in gesprek en kan ons incassobureau eventueel een betalingsregeling treffen of een overeenkomst sluiten.

De vordering kan worden betwist of ter discussie worden gesteld. Is dit onterecht, dan prikken wij door ‘de smoesjes’ van de debiteur heen. Is dit terecht, dan gaan wij in overleg met de schuldeiser en de debiteur zoeken naar een passende oplossing.

Ons incassobureau in Zwolle int openstaande vorderingen in opdracht van diverse bedrijven, non-profit instellingen en particulieren.

Nauwe samenwerking met advocatenkantoor
Omdat wij als incassobureau geen wettelijk bevoegdheden hebben, werken wij nauw samen met ons eigen advocatenkantoor: Te Biesebeek Advocaten Zwolle.

Hierdoor kunnen wij in geval van langdurige wanbetaling direct overstappen op het inschakelen van deurwaarders en/of ‘eigen’ advocaten: korte lijnen, geen onnodig tijdverlies en geen onnodige kosten.

Voor het snel en direct overgaan tot actie bent u bij ons incassobureau in Zwolle dus aan het juiste adres.

Inschakelen van Te Biesebeek Incasso
U kunt ons incassobureau inschakelen op het moment dat u zelf geen mogelijkheden meer ziet om het openstaande bedrag van uw schuldenaar te innen.

Als incassobureau incasseren wij het openstaande bedrag voor u: eerst in der minne en waar nodig langs gerechtelijke weg. Is directe actie geboden, ondermeer middels beslaglegging, dan kunnen wij meteen schakelen. De debiteur wordt aangesproken op vergoeding van de kosten.

Ons incassobureau in Zwolle brengt u het optimale incassoresultaat. Wij behalen, bij voorkeur zonder inzet van kostbare en tijdrovende wettelijke drukmiddelen, het beste incassoresultaat met lage incassokosten en een korte incassoprocedure.

Een team van ervaren en deskundige mensen staat voor u klaar bij incassobureau Te Biesebeek Incasso in Zwolle! 

Geplaatst op 22-06-2012, door Te Biesebeek Advocaten & Incasso D. te Biesebeek, Te Biesebeek Advocaten & Incasso

Snelle links

Deze website

  • Toevoegen aan favorieten

Advocatenstart