Nieuwe tekst plaatsen Nieuw document uploaden Deeplink naar document

Vordering uit handen geven

Blijven uw betalingen uit, zelfs na het verzenden van een sommatie?

Dan kunt u de vordering uit handen geven aan Te Biesebeek Incasso.

"Vergroot de kans op succesvol incassoresultaat”

Wanneer u ervoor kiest om uw vordering uit handen te geven aan een incassobureaugerechtsdeurwaarder of advocaat, is de kans op een succesvol incassoresultaat aanzienlijk groter.

Zelf kunt u de kans op succesvol incassoresultaat vergroten door een goed incassodossier bij te houden van uw debiteuren. Hierin bevinden zich kopieën van de verzonden facturen, herinneringen, aanmaningen en ingebrekestellingen. Verder wordt hierin alle correspondentie met betrekking tot de vordering bijgehouden.

Debiteurenbeheer
Wanneer er te lang gewacht wordt met het uit handen geven van een vordering bestaat de kans dat de vordering verjaard is. Om dit te voorkomen is een goed georganiseerd debiteurenbeheer van groot belang.

Wanneer dit wegens tijdsgebrek niet mogelijk is, kunt u ervoor kiezen om uw debiteurenbeheer uit te besteden aan Te Biesebeek Incasso.

Te Biesebeek Incasso reageert altijd snel en alert waneer u er voor kiest om een vordering uit handen te geven. Hoe sneller er stappen ondernomen worden hoe groter de kans op succesvolle incassering. Op tijd uw vordering uit handen geven bespaart u tijd en energie én verhoogt uw incassoresultaat.

Pre-incasso
U kunt in plaats van direct de gehele vordering uit handen geven, ook kiezen voor de pre-incasso service van Te Biesebeek Incasso.

Door middel van incasso stickers voorzien van het Te Biesebeek Incasso-logo kunt u extra druk uitoefenen op uw wanbetalers. Hierdoor blijven de kosten voor uw debiteuren beperkt, dit komt de verstandhouding en klantrelatie met uw debiteur ten goede.

Wanneer de pre-incasso maatregelen geen effect hebben kunt u de gehele vordering uit handen geven aan Te Biesebeek Incasso.

Samenwerking Advocatenkantoor
De meeste incassobureau’s kunnen niet meer doen dan uzelf, zij nemen in principe alleen uw werk uit handen. Wanneer zij te maken krijgen met wanbetaling moeten ook zij hun werkzaamheden uitbesteden aan gerechtsdeurwaarders of advocaten.

Bij Te Biesebeek Incasso is dit niet het geval, wij werken namelijk samen met ons eigen advocatenkantoor, Te Biesebeek Advocaten. Hierdoor kunnen wij in geval van wanbetaling spoedig overschakelen op het ondernemen van juridische stappen.

Juridisch advies

"Ons incassoresultaat is altijd professioneel en daadkrachtig”

Daarnaast kunnen wij u voorzien van professioneel juridisch advies. Een aantal kleine aanpassingen in uw contract- of algemene voorwaarden kunnen u al een juridisch sterkere positie geven.

Het incassobeleid van Te Biesebeek Incasso is altijd professioneel en daadkrachtig, hierdoor betekent het begin van een incassoprocedure niet direct het einde van uw zakelijke relatie.

Voor een professionele en snelle aanpak op basis van "no cure, no pay” bent u bij Te Biesebeek Incasso aan het juiste adres!

Geplaatst op 22-06-2012, door Te Biesebeek Advocaten & Incasso D. te Biesebeek, Te Biesebeek Advocaten & Incasso

Snelle links

Deze website

  • Toevoegen aan favorieten

Advocatenstart