Nieuwe tekst plaatsen Nieuw document uploaden Deeplink naar document

Adverteren

U kunt adverteren op het Juridisch Kennisportaal via bannerreclame. Met een advertentie bent u prominent op de website aanwezig en vergroot u uw naamsbekendheid onder advocaten. Een banner is uitermate geschikt voor branding, traffic, leads & sales doelstellingen. U adverteert midden in uw doelgroep; een meer gerichte, efficiŽnte en ook nog voordelige marketingcampagne bestaat er niet.

Als gevolg van een uitgebreide marketingcampagne geniet de website inmiddels veel bekendheid onder juristen in Nederland.

Profiteer van de voordelen die het Juridisch Kennisportaal u kan bieden en adverteer online op het het meest praktische juridisch kennisportaal op het internet.

  • Eenvoudig en direct bereik van uw doelgroep
  • Voordelige tarieven ten opzichte van andere advertentievormen
  • Naamsbekendheid
  • Reclameboodschappen op internet kunnen worden verrijkt met (flash)animaties, video en downloads
  • Marketingactiviteiten zijn eenvoudig meetbaar
  • Kies zelf bij welke rubriek banner wordt geplaatst


Advertentiemogelijkheden
De volgende formaten zijn beschikbaar op het Juridisch Kennisportaal:

Leaderbord (728 x 90 pixels)
De leaderboard is een horizontale brede banner met een groot rechthoekig oppervlak die bovenaan de website wordt geplaatst. Het leaderbord is direct opvallend zichtbaar wanneer men op de website verschijnt, zodat u hiermee de volle aandacht van de bezoeker trekt.

Skyscraper (120 x 600 pixels)
De skyscraper is een lange, verticale banner van het formaat 120 x 600 pixels, die op de website uiterst rechts onder het blok met de links naar de website Advocatenstart wordt geplaatst. Met deze advertentievorm realiseert u een hoge attentiewaarde. De advertentie blijft altijd zichtbaar, zelfs wanneer de bezoeker naar beneden scrollt. De Skyscraper is een relatief grote advertentievorm zodat u veel ruimte heeft om uw boodschap weer te geven.

Rectangle (336 x 280 pixels)
De rectangle is een opvallende vierkante banner van groot formaat. Deze populaire advertentievorm zorgt vanwege zijn grote formaat voor een hoge aandachtswaarde van de website bezoeker. Wij bieden als standaard de large rectangle van het formaat 336 x 280 pixels, maar in overleg bestaat er uiteraard ook ruimte voor de medium variant van 300 x 250 pixels. De rectangle kan op meerdere posities in het linkerblok van de website worden getoond.

Full banner (468 x 60)
De full banner vormt een uitermate effectieve advertentievorm om uw naamsbekendheid te vergroten. De full banners van het formaat 468x60 worden geplaatst aan de onder de juridische informatie en documenten op de website.


DART
Indien gewenst kunnen de banners - via een extern reclamebureau - geserveerd worden in het gerenommeerde admanagement systeem DART. Deze software stelt ons en u in staat uw campagnes zeer goed te monitoren. O.a. worden het aantal clicks geregistreerd alsook het aantal maal dat uw banner is vertoond. Tevens beidt het vele targetting mogelijkheden zoals bijv. time capping, regio capping, family capping bij inzet van meerdere banners tegelijk etc. Kortom een systeem dat verder gaat dan het alleen maar live zetten van uw bannercampagne. De vertoning van de banners via DART dient voor de start van de campagne te worden aangevraagd en voor de gebruikmaking hiervan geldt een meerprijs bestaande uit de kosten die dat reclamebureau hiervoor in rekening brengt.

Contact
Voor het plaatsen van een banner verzoeken wij u een e-mail te sturen naar info@juridischkennisportaal.nl. Uiteraard kunt u ons ook mailen voor meer informatie over de verschillende advertentiemogelijkheden en de prijzen.

Algemene regels voor aanleveren materiaal
U bent zelf verantwoordelijk voor de juiste en tijdige aanlevering van de advertenties. De advertenties dienen altijd uiterlijk drie werkdagen voor de start van de campagne aanwezig zijn. De advertentie kunt u sturen aan info@juridischkennisportaal.nl

Voor alle advertenties geldt dat het voor de bezoeker duidelijk moet zijn dat het om een advertentie gaat. Een uiting mag daarom niet lijken op een melding van een besturingssysteem of grafische elementen overnemen van juridischkennisportaal.nl.

Geluid in de advertenties is niet toegestaan.

Snelle links

Deze website

  • Toevoegen aan favorieten

Advocatenstart